Posted by & filed under Muzica.

Viky-Red-Fa-mi tot ce vrei 

 Viky Red a participat la emisiunea matinală a unui post național de radio unde a impresionat cu prestația sa live. Artistul a cântat în direct două piese din repertoriul personal: „Fă-mi tot ce vrei” și „Miroase a dragoste de-o vară” , dar și un cover al piesei „Treasure” a lui Bruno Mars: http://bit.ly/1pf0iiV.

Viky Red a lansat în urmă cu două săptămâni videoclipul celui mai nou single al său, „Fă-mi tot ce vrei”, iar Greeg și Onuc, cele două gazde ale emisiunii matinale, l-au invitat pe artist să cânte piesa live, pentru publicul din România. Prestația artistului a fost extrem de apreciată, atât de către ascultători, cât și de cei prezenți în studio: http://youtu.be/79Kb86Tn-hU?list=UUEl08xmjAlWC9AKf4loHb2Q

Viky Red a impresionat, de asemenea, cu interpretarea specială a piesei „Treasure” a lui Bruno Mars, căreia i-a adus o notă personală. Filmările din timpul sesiunii live cu Viky Red pot fi urmărite pe contul de YouTube al artistului: https://www.youtube.com/user/MrVikyred.

 Pentru mai multe detalii activitatea lui Viky Red puteți accesa pagina sa oficială de Facebook – https://www.facebook.com/vikyred. Viky Red este artist Fonogram Studios. Mai multe detalii despre Fonogram Studios găsiți pe pe pagina oficială de Facebook a studioului, https://www.facebook.com/FonogramStudios.