Posted by & filed under entertainment.

Aveam o prietena cu care, ma întâlneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim. Exista o singura chestiune care ma deranja.Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata, tot timpul se îmbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar în vocabularul ei nu exista cuvântul sutien, darmite în garderoba ei.
Culmea era, ca întotdeauna, când ma aflam în preajma ei, mereu scapa câte ceva pe jos, iar când se apleca sa ridice îmi oferea o priveliste mai mult decât frumoasa.Era clar. O facea în mod deliberat.Pentru ca asemenea scene, nu se întâmplau daca era si altcineva de fata.
Pregatirile de nunta fiind în toi, într-o zi micuta surioara, m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta.Am luat-o de buna si i-am spus ca vin în câteva minute.
 Era singura când am sosit si a început sa îmi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cât de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data, înainte de a ma însura si a ma darui surorii ei pentru întreaga viata.
Eram total socat si nu am putut scoate un cuvânt.
Mi-a spus ca, merge la ea în dormitor iar daca doresc un ultim salbatic “zbor”, nu trebuie decât sa intru la ea în camera.
Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitându-ma dupa ea cum urca scarile. Am stat asa câteva momente, apoi m-am întors si m-am îndreptat spre iesire.
Am deschis usa ,cautând cu privirea locul unde mi-am parcat masina, când au început ropote de aplauze.
Toata familia viitoarei mele sotii, era adunata în fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi în ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a început un mic speech:
– Nici nu îti poti imagina, cât de mândri suntem de tine, ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea, daca as cauta în toata lumea. Bine ai venit în familia noastra!
Morala:
ÎNTOTDEAUNA
 pastreaza-ti prezervativele în masina…!