Posted by & filed under Sport.

GALERIE-RAPIDRapid pleacă în India, unde va participa la un turneu inter-cluburi care a fost organizat prima dată în 1952. Formația antrenată de Dan Alexa a primit invitația de a participa la tradiționalul turneu „Sait Nagjee Amarsee”, care va avea loc în sud-vestul Indiei, la Kozhikode. Vor participa opt formații, două dintre ele fiind din țara gazdă.

Alături de Rapid, invitatele internaționale sunt naționalele sub 23 de ani ale Argentinei și Spaniei, precum și formațiile Levante UD (Spania), Hertha Berlin (Germania), TSV 1860 Munchen (Germania), CA River Plate (Argentina) și Corinthians Paulista (Brazil).

Este un efort al federației indiene de fotbal (KDFA) pentru a revigora acest turneu după ce ultima ediție s-a disputat în 1995 și a fost câștigată de JCT Mills. Echipele de club vor folosi in general jucătorii de rezervă, cei care evoluează mai puțin în meciurile oficiale. Sistemul de desfășurare va fi celor al grupelor de câte 4 echipe, primele două echipe clasate la finalul celor 3 meciuri urmând să joace în semifinalele competiției. Câștigătoarea turneului va câștiga 30.000 de dolari, în timp ce locul doi va fi recompensat cu 15.000 de dolari.