Posted by & filed under Muzica.

Viky Red

Viky Red lansează videoclipul celui mai nou single – Poatehttp://youtu.be/b3FxT88TR6g. Piesa vorbește despre relații într-o manieră amuzantă, unde totul este pus sub semnul incertitudinilor.

 Videoclipul a fost filmat la Colegiul Național Spiru Haret cu peste 20 de copii și a fost regizat de către Iulian Moga. Acesta îl prezintă pe Viky Red drept un profesor care nu este în atenția celor mici și nici a tinerei pe care o place. Deși încearcă să îi atragă atenția cu flori și momente pe care el le consideră romantice, nu reușește și se decide să meargă chiar și la sală. Cu toate acestea…poate.

 “Poate este despre situațiile pline de umor care preced o relație, despre cum poți să te îndrăgostești de cineva la care nu ai șanse, dar cu toate acestea să insiști. Piesa vorbește despre nenumărarele posibilități…Sau poate pur și simplu simt ceea ce simți și tu” a declarat Viky Red.

 Piesa a fost compusă de Viky Red și Laurențiu Mocanu, iar producţia piesei a fost realizată de Viky Red împreună cu Alex Cotoi la Fonogram Studios. Video-ul piesei „Poate” poate fi urmărit pe canalul de YouTube al artistului: http://full.sc/1jibGKx.

 Pentru mai multe detalii despre melodie puteți accesa pagina sa de Facebook – https://www.facebook.com/vikyred. Viky Red este artist Fonogram Studios. Mai multe detalii despre Fonogram Studios găsiți pe site: http://www.fonogramstudios.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/FonogramStudios.