Posted by & filed under evenimente, Muzica.

fb 10 decembrie 1„Bucurie cu o jucărie” a reprezentat ocazia perfectă pentru inițiatorii proiectului – BGS – de a strânge un număr mare de jucării într-un timp foarte scurt. Cea de-a 3-a ediție a concertului caritabil a reușit să capteze atenția a peste 2000 de persoane și să adune în jur de 400 de colete pline cu jucării, care vor fi transportate de Nemo Express către diverse centre de plasament din țară.

fb 10 dec 4
În acest an, vedetele principale ale evenimentului au fost cei de la Voltaj, care au susținut un recital de o oră și jumătate.
fb 10 dec 3

Cum a fost anul trecut?

2200 de persoane, peste 5000 de jucării donate, Proconsul, Bere Gratis, Ștefan Stan, Trupa 0 si 4 copii talentați pe scena, acesta este bilanțul celei de-a doua ediții a concertului caritabil BGS – Bucurie cu o Jucărie.

Organizatorii și-au propus să strângă un număr mare de jucării într-un timp cât mai scurt. În doar 4 ore au fost donate peste 5000 de jucării, care vor ajunge în 10 județe, la 53 de centre de plasament. Peste 2000 de copii au avut de Crăciun jucării noi!

Pe lângă jucăriile dăruite au fost donați și bani pentru doi copii cu probleme grave de sănătate. Participanții au contribuit la pictarea a 3 pânze, dintre care una a fost licitata la eveniment și s-au obținut 2550 lei, care vor fi donați tot celor doi copii bolnavi. Tabloul a fost licitat pentru Liana Stanciu, de un coleg de la Magic FM. Liana a promis că tabloul va avea un loc special în spitalul Marie Curie.

Celelalte două tablouri au fost licitate pe pagina de facebook BGS Oficial, iar cei care nu au ajuns la eveniment au avut ocazia de a face o bucurie.

Parteneri: BCR, CRIS-TIM, NEMO EXPRESS, BERARIA H, AMBULANTA BGS.

Un proiect BGS.
fb 10 dec 2