Posted by & filed under Cultura, evenimente.

Teatrul Evreiesc de Stat vă invită miercuri, 30 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul Evreiesc de Stat, la spectacolul-lectură KAFKA ȘI TEATRUL EVREIESC, documentare și scenariu: Alexandru Panait, concept artistic: Liviu Alecu și Alex Panait, graphic design și scenografie: Liviu Alecu, sound design: Florin Cirstea.

 

Din distribuție vor face parte actorii Mircea Drîmbăreanu, Mihai Prejban, Geni Brenda Vexler, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Dragoman Mircea, Cristina Cîrcei, Viorel Manole, Natalie Ester, Anka Levana, Viorica Bantaș, Nicolae Botezatu, Roxana Guttman și Neculai Predica.

 

Spectacolul „Kafka și Teatrul Evreiesc” este o frântură de viață imaginată, a unuia dintre cei mai mari scriitori din istoria literaturii universale, prezentată ca un omagiu adus lui Johan Huizinga – un joc, o joacă, un experiment. Un spectacol-lectură.

 

”Oricum, Kafka, acest visător care n-a dorit ca visurile să-i fie cunoscute, face acum parte din visul universal, care este memoria. Știm când s-a născut și când a murit, ce viață a avut, că este de origine evreiască și așa mai departe. Toate astea vor fi uitate, însă povestirile sale vor continua să existe.” (Jorge Luis Borges)

 

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile!