Posted by & filed under Cultura, evenimente, Uncategorized.

Seara prieteniei-foto Adi BulboacăAna Ularu și Istvan Teglas ne arată evoluția prieteniei în comedia În parc, vineri 25 iulie, ora 22:00, Godot Cafe-teatru, str. Blănari nr 14, 0736414244.

Printr-o succesiune de 4 scene de un ceas, publicul ia parte la certurile în rime ale Veronicăi Micle cu Eminescu, la strategiile de război pe care i le propunea Mița BiciclistaRegelui Ferdinand, la confesiunile unui criminal față de fata de la restaurant și problemele actuale cu care se confruntă generația de azi.

În teatru, prietenia este o componentă importantă în crearea unei atmosfere propice de lucru, după cum mărturisesc și protagoniștii spectacolului „În parc”, Ana Ularu și Istvan Teglas.

Ana Ularu: „Niciodată în viața asta nu aș fi avut eu șansa să le joc pe Mița Biciclista și Veronica Micle, dacă nu ar fi existat spectacolul „În parc”. Unul dintre actorii, cât și partenerii mei preferați de scenă din toate timpurile este Istvan Teglas, de care mă bucur enorm la fiecare reprezentație. Ce e cel mai frumos la spectacolul „În parc” este că s-a născut la o masă între prieteni, la care noi am zis : „Hai să facem ceva!” și chiar s-a întâmplat, iar ăsta e un lucru rar.”

Istvan Teglas: „Ana Ularu, pe scenă,  e partener și parteneră în aceeași măsură, se bucură de toate calitățile unei femei și în același timp emană o siguranță și o încredere mai mare decât mine. Este actrița pe care tu ca partener poți să te bazezi în orice situație. Pe mine prezența ei mă ridică de fiecare dată, indiferent de regizor, piesă sau spectacol.”