Posted by & filed under Muzica.

afis EUROPAfest Tour

Bucuresti, Ploiesti, Sibiu, Sinaia

Dupa succesul inregistrat de editia no. 21 a EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic, un festival inedit, care prezinta anual peste 300 de artisti din intreaga lume, ce s-a derulat in Bucuresti si Sibiu in perioada 8 – 24 mai 2014, si EUROPAfest Summer Edition, derulat la Sinaia, 15-30 iulie,  jmEvents continua seria evenimentelor cu EUROPAfest Tour.

EUROPAfest Tour este un eveniment complex, care isi propune sa reuneasca valorile creative si interpretative din Romania alaturi de artisti din Europa si de pe alte continente.

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest Tour declara “Proiectul este unul dintre evenimentele de marca ale vietii muzicale romanesti, scopul sau fiind facilitarea accesului publicului larg si sensibilizarea lui la valorile muzicale nationale si europene intr-o maniera atractiva, accesibila si neconventionala.”

Astfel, in perioada 28 noiembrie – 12 decembrie 2014, e programata o serie de concerte de jazz si muzica clasica cu laureati si cei mai apreciati muzicieni din festival. Artisti din Germania, Ungaria, Italia, Columbia, Cipru si Romania vor transforma o seara de iarna obisnuita intr-una de poveste.

EUROPAfest Tour este un proiect care se distinge prin originalitate, dar si prin dimensiunea de amploare, desfasurandu-se in 4 orase: Bucuresti, Ploiesti, Sibiu si Sinaia intr-un turneu de 7 concerte. Evenimentul prezinta in concerte inedite un melanj intre artisti de elita de jazz si recitaluri de clasic. De asemenea, va avea loc si un workshop fusion jazz-clasic dedicat tinerilor muzicieni.

Spatiile de concerte au fost alese in asa fel incat sa atraga segmente cat mai variate de spectatori. Muzica va rasuna in sali de concerte traditionale si neconventionale, dar si in spatiul sacru al bisericii sau in sali de muzeu.

De mai bine de 15 ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzica buna este invitat sa se bucure de evenimente de calitate. Din primavara si pana iarna, seria de productii propuse de EUROPAfest aduce concerte de exceptie intr-o ambianta potrivita cu vacanta, dar si cu tumultul marilor orase.

 Informatii suplimentare:

0740.759.566

[email protected]

www.jmEvents.ro