Posted by & filed under Muzica.

Europafest2015_A4landscape_general

Între 14 – 23 EUROPAfest reunește peste 300 de muzicieni din 45 de țări, 4 continente, incluzând între brandurile sale și două dintre cele mai de succes evenimente realizate în România, cu un puternic ecou pe plan internațional – Bucharest International Jazz Competition și Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti.

Arta, sub diferitele ei forme, scoate în evidență frumusețea, emoția și bucuria de a trăi. Un tânăr muzician, încă din copilărie, reușește să înțeleagă ce înseamnă performanța, ce sacrificii presupune aceasta, câtă dăruire, cât devotament, iar pentru a ajunge artist ai nevoie și de recunoaștere publică. Fotografia nu este departe de lumea artei și performanței, este o parte din aceasta, este modalitatea perfectă de a transforma o clipă în eternitate.

jmEvents lansează un concurs pentru desemnarea fotografului oficial al Festivalului Internațional EUROPAfest 2015. ONG cultural, acesta investește în realizarea unui festival de ținută pentru publicul larg, dar și pentru artiști în general, creând cadrul perfect pentru promovare, evoluție, succes, dincolo de comercial și superficial. În ciuda greutăților întâmpinate de-a lungul anilor, jmEvents nu a renunțat la programele realizate pentru publicul român, pentru educație și cultură.

EUROPAfest 2015, un extraordinar vehicol de comunicare culturală, care se bucură de vizibilitate sporită, dă șansa tinerilor fotografi să treacă din spațiul limitat al fotografierii momentelor speciale din cotidian în spațiul public și să-și asocieze numele cu un eveniment de prestigiu internațional, aflat de 10 ani sub Înaltul Patronaj al Casei Regale.

Așadar, se caută tineri fotografi talentați, dornici de afirmare, care își doresc să investească în imaginea lor de viitori artiști, care vor să adauge CV-ului lor profesional experiența unui festival internațional de renume, care văd EUROPAfest ca o rampă de promovare la cele mai ridicate standarde de profesionalism. Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook EUROPAfest.

În ultimele ediții ale festivalului pe lângă beneficiile menționate în anunțul de concurs au apărut și cele în care fotografii care au atins nivelul de artist au intrat pe piața europeană – unul dintre aceștia, după 4 ediții de colaborare, alături de echipa lui, direct corelat cu EUROPAfest a reușit să fie cunoscut în cadrul Comisiei Europene și de 4 ani are un contract profesional la Bruxelles. Fotograful ediției 2014 a reușit să intre cu fotografiile sale în una dintre cele mai puternice publicații din Marea Britanie, editată de British American Media, The Festival Guide 2015 și în alte două publicații muzicale din Germania, fiind de altfel angajat de câteva luni în Italia.

Informații suplimentare:

0720.31.61.62 | [email protected]www.jmEvents.ro

http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest