Posted by & filed under Muzica.

 foto_EUROPAfest

EUROPAfest, festival cu traditie muzicala si ecou pe plan international, se afla la cea de-a 21-a editie si aduce anul acesta in atentia iubitorilor de jazz|blues|pop|clasic o gama larga de artisti din peste 45 de tari. Festivalul se desfasoara in perioada 8 – 24 mai 2014, dar pana atunci EUROPAfest da sansa tinerilor de a se implica in mod activ in pregatirea evenimentului si de a se alatura echipei ca voluntari.

EUROPAfest, organizatie care combina pasiunea cu doua decenii de experienta, doreste sa deschida gustul tinerei generatii pentru implicare responsabila in comunitatea din care face parte, punand accent pe calitate si profesionalism. De aceea, festivalul ofera tinerilor oportunitatea de a-si dezvolta noi abilitati si aptitudini, de a descoperi si trai experiente unice si de a intra in atmosfera lumii electrizante din spatele scenei, facand parte dinr-o echipa impulsionata de sentimentul ca totul se face in numele unei idei.

Mesajul EUROPAfest pentru tineri:

“Daca iubesti muzica, ai timp liber, esti o persoana ordonata si iti doresti sa inveti din tainele organizarii unui eveniment, EUROPAfest 2014 este locul ideal pentru tine !”

Mai multe detalii despre programul de voluntariat se gasesc pe www.jmEvents.ro

 

EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic

Festivalul EUROPAfest prezinta anual peste 30 de concerte de exceptie cu artisti din Europa, dar si invitati speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. In fiecare an peste 300 de muzicieni evolueaza pe cele mai importante scene ale Capitalei si la Sibiu, sali de concert traditionale, dar si spatii neconventionale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei intregi lumi.

Apreciat atat la nivel national, cat si international, EUROPAfest este considerat brand de tara, contribuind la construirea unei imagini pozitive a Romaniei In Intreaga lume.

Din anul 2005 festivalul se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Casei Regale din Romania.

Festivalul include concerte, concursuri, caffe festival, workshopuri, masster-classes, jam sessions.

Informatii suplimentare:

0740.759.566 | [email protected]www.jmEvents.ro

http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest