Posted by & filed under Muzica.

                                      Angelika Vee

Frumoasa basarabeancă, Angelika Vee, lansează un nou single “Tie You Up”  în colaborare cu producatorul Chris Reece. Melodia îmbină perfect acordurile puternice şi vocea seducătoare a artistei.

 Tie You Up” este o piesa plină de emoţii şi pasiune. Mesajul ei este inspirat dintr-o frumoasă poveste de dragoste, poveste ce redă jocul seducţiei dintre doi îndrăgostiţi, un joc pasional în care nimic nu este interzis, atunci când există iubire profundă. Sper ca piesa să placă şi publicului meu de acasă”, a spus artista.

 Angelika Vee este prima artistă din spaţiul românesc care a semnat un contract de compoziţie cu Warner Chappell USA, companie care lucrează cu Bruno MarsKaty PerryDr Dre sau Timbaland.

 Angelika a compus piese pentru Alexandra StanMike Candy’sTalSasha Lopez şi a colaborat cu nume importante din sfera muzicii dance: Thomas Newson, Morgan PageDavid Solano sau Joachim Garraud.

 Angelica Vee este originară din Basarabia şi a reusit sa cucerească inimile a milioane de ascultători, din întreaga lume, cu talentul ei. Filmuleţele sale de pe youtube au un număr impresionant de vizualizări. Tânăra artistă locuieşte în prezent în Los Angeles, California.

 Piesa“Tie You Up” va avea în curând şi o versiune în limba română.

Puteți asculta noul single, “Tie You Up” accesând link-ul de mai  jos:

 Youtube link: http://youtu.be/GB9lvEwPuSM

Mai multe poze cu artista:  http://we.tl/igBM8SoXts

Descarcă piesa: http://we.tl/d0TqPCniPH

Mai multe informații despre Angelika Vee aici:

http://www.soundcloud.com/AngelikaVee

http://www.facebook.com/AngelikaVee
http://www.twitter.com/AngelikaVee