Posted by & filed under evenimente, Muzica.

 

angelika-vee-and-sons-of-maria-sweet-madnessAngelika Vee lansează o nouă piesă în colaborare cu Sons Of Maria. Piesa “Sweet Madness” este noul ei single pe care artista susţine ca l-a compus în mai puţin de 30 de minute.

    “Mi-a venit inspiraţia imediat ce am ascultat track-ul pregătit de Sons of Maria. Linia vocală și versurile au apărut instantaneu, iar toată piesa am compus-o în mai puțin de 30 de minute.

    Chiar dacă nu se întâmplă acest lucru în fiecare zi, cred că e un semn bun mai ales pentru hituri. Eu sunt extrem de fericită pentru acest rezultat și cred că piesa are o vibrație magică prin modul cum a apărut.

   Sunt momente când fiecare dintre noi ar vrea să simtă acea “dulce nebunie”, o nebunie care îţi dă mai multă libertate şi te ajută să-ţi urmezi visele. Asta înseamnă “Sweet Madnesspentru minea spus Angelika despre noua ei melodie.

Sweet Madness” are un sound fresh şi a fost lansată deja pe Spotify. În doar câteva zile piesa a obţinut peste 200.000 plays şi a intrat oficial în playlistul mai multor radiouri.

Angelika Vee, este o interpretă basarabeancă care îşi croieşte drum către topurile muzicale internaţionale. Este cunoscută pentru colaborările sale cu mari producători din industria muzicală şi în calitate de compozitoare pentru mulţi artişti internaţionali. În acest moment, interpreta se afla de 11 săptămâni în topul Billboard Dance Chart Airplay cu piesa „Safe Till Tomorrow” la care a lucrat împreună cu producătorul Morgan Page.

Ascultă “Sweet Madness“, accesând link-ul de mai  jos:

YouTube link: https://youtu.be/KkJNCIi8Y0g

Descarcă piesa: https://mab.to/5xQr7Hb8K

Mai multe informații despre Angelika Vee aici:

http://www.facebook.com/AngelikaVee
https://www.youtube.com/user/AngelicaV1

http://www.soundcloud.com/AngelikaVee

http://www.twitter.com/AngelikaVee

https://www.instagram.com/angelikavee/