Posted by & filed under entertainment, evenimente, Muzica.

 

După un an în care a realizat mai multe producţii de succes, cântăreța şi compozitoarea basarabeancă Angelika Vee revine în 2017 cu un nou single “Fastlane”. Piesa este deja disponibilă pe toate platformele internaţionale de streaming şi download, inclusiv pe canalul de youtube al artistei.

Fastlane” este o piesa sensibilă şi senzuală, cu influenţe R&B şi electro electro-soul, mixate de vocea puternică şi sexy a interpretei. Pentru această piesă, artista a colaborat cu producătorul elvețian Passenger 10.

Imaginile clipului prezintă diverse aspecte ale relaţiei dintre doi îndrăgostiţi care trec prin momente tensionante dar şi pline de pasiune. Eroina acestei poveşti este chiar frumoasa interpretă Angelika Vee. Filmările s-au desfășurat în mai multe locații din Los Angeles şi Chişinău, pe durata a câteva zile.

Fastlane” vine la scurt timp dupa piesa “Sweet Madness” realizată în colaborare cu băieţii de la Sons of Maria. Melodia a depăşit 5 milioane de difuzări pe Spotify şi a fost inclusă în playlisturi de top atât în SUA cât şi în Europa.

Puteți asculta si viziona noul single, “Fastlane” accesând link-ul de mai jos:

Youtube:

https://youtu.be/8fQ0D6Dq1eQ

Descarca piesa mp3 aici:

https://we.tl/Q6maWVLNLa

Connect with Angelika Vee:

http://www.soundcloud.com/AngelikaVee

http://www.facebook.com/AngelikaVee

http://www.twitter.com/AngelikaVee

https://www.youtube.com/user/AngelicaV1

Download on #Itunes => https://itunes.apple.com/gb/album/fastlane-single/id1184898884
Listen On #Spotify => https://play.spotify.com/track/5N7U6MCetgcA6z8EqEP4ke?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open