Posted by & filed under Muzica.

Alex Mataev - Cu Capul In Nori

     Alex Mataev,    cel mai nou artist    Cat   Music,    lanseaza astazi    primul   single   si videoclip in   limba    romana din cariera lui – Cu capul in nori.

    Cu totii i-am observat si admirat energia si vocea puternica, cu un timbru special, odata cu participarea la X Factor Romania, unde a ajuns de altfel finalist in echipa Deliei. Iar aseara, in cadrul unui concert live alaturi de bandul sau in The Vintage Pub, Alex Mataev a prezentat pentru prima oara videoclipul si a electrizat publicul cu cantece din repertoriul sau, cat si din cel international, dar interpretate intr-un mod cu totul inedit si asupra carora si-a lasat puternic amprenta.

       Este prima piesa compusa de mine in limba romana si cu ajutorul oamenilor care imi sunt aproape sper ca am reusit sa transmit ideea. Ma bucur foarte mult ca am colaborat la acest single cu Boier Bibescu si gasca lui! Sunt sigur ca o sa mai facem piese bune si sper sa le placa tuturor celor care m-au sustinut si celor ce o vor asculta. Alex Mataev

     Videoclipul este o productie Vision Production pentru Cat Music, regizat de catre Richard Stan & de Claudiu Stan si beneficiaza de aparitia speciala a Alexandrei Dragnea – iubita lui si in realitate.

     Ma bucura foarte mult ca Alex lanseaza in sfarsit primul lui single in limba romana si practic primul single dupa competitia X Factor. Este un baiat extraordinar de talentat si merita tot ce e mai bun. L-am sustinut inca de la inceput si il sustin in continuare, va avea mereu sprijin din partea mea siiiiii abia astept sa lucram impreuna pe o piesa. Ii doresc tot succesul din lume, sunt mandra si ma simt privilegiata ca l-am cunoscut si ca a fost in echipa mea!  Delia

 

Poate pentru multe persoane este o noutate, dar Alex Mataev este un artist in adevaratul sens al cuvantului, scrie si compune propriile cantece! Asa este si in cazul Cu capul in nori, unde muzica este semnata de Alex Mataev si Boier Bibescu , iar textul ii apartine.

 

 

https://www.facebook.com/AlexMataev

http://instagram.com/mataevalex

https://www.youtube.com/user/alexmataevofficial

www.catmusic.ro

www.facebook.com/CatMusicRomania

www.twitter.com/CatMusicRomania

www.youtube.com/CatMusicOffice