Posted by & filed under evenimente.

Health Media Services organizeaza, în perioada 21-23 septembrie, la Romexpo, cel mai important eveniment medical al toamnei 2018: Med Academy International Exhibition, un eveniment expozițional și știintific de mare anvergură.

Cu o tematică bogată și o adresabilitate largă, Med Academy International Exhibition va găzdui peste 250 de companii expozante, 15.000 de vizitatori (aproximativ 5.000 medici, farmaciști, asistenți și 10.000 de pacienți), interesați în a se familiariza cu ultimele noutăți din lumea medicală.

Desfășurat pe parcursul a trei zile,  Med Academy International Exhibition va fi un eveniment complex, printre secțiunile importante numărându-se:

EXPOZITIA MEDICALĂ  – în care vor fi prezentate ultimele inovații în domeniul medical. Expoziția va cuprinde o varietate largă de categorii, variind de la echipamente și produse medicale pentru diverse specialități, soluții informatice în medicină și telemedicină, produse de îngrijire și frumusețe, până la mobilier medical și consumabile pentru dezinfecție și sterilizare.

Pharma Round Trade Table, eveniment de înaltă ținută, al cărei gazde este Andreea Marin, va avea loc în deschiderea oficială a Med Academy International Exhibitionvineri 21 septembrie 2018, la Sala Mihai Eminescu în cadrul Romexpo București.

Evenimentul își propune să aducă în același loc reprezentanți din sectorul sănătății – Ministerul Sănătății, CNAS, Institutul de Sănătate Publică, ANMDM, Universitățile de medicină și farmacie, ANMCS, Colegiile Profesionale, Manageri ai spitalelor publice si private, laboratoare, precum si importatori, producatori si distribuitori de produse medicale,  pentru a dezbate reforma serviciilor publice de sănătate in vederea îmbunătățirii calității acestora și recâștigarea încrederii publicului.

Printre temele de discuție care vor fi abordate, se numără:

  • Starea de sănătate a românilor – cum facilităm accesul la pachete de prevenție și la tratamente inovative?
  • Învățământul medical. Sursa de creștere și export.
  • Piața asigurărilor de sănătate
  • Piața farma, evoluție, tendințe, oportunități și amenințări?
  • Performanța actului medical
  • Piața suplimentelor nutritive. Alimente cu vitamine. Cosmetice și sănătate.
  • Producția românească de medicamente.
  • Pacient in România! Starea spitalelor și dotarea secțiilor medicale.
  • Tehnologie și inovație în industria farma.

MED ACADEMY PATIENT CARE – O componentă esențială a evenimentului care facilitează atat prezentarea către specialiști a soluțiilor medicale de ultimă generație, cât și informarea pacienților cu privire la standardele optime de îngrijire în cazul celor mai intâlnite afecțiuni.

Participanții vor putea adresa întrebări oficialităților, medicilor și specialiștilor invitați în calitate de speakeri pentru a afla cele mai avizate răspunsuri la proble­mele cu care se confruntă în viața de zi cu zi. Astfel, pe perioada celor trei zile, pacienții vor putea lua parte la discuții despre principalele afecțiuni de care suferă. De asemenea, vor primi sfaturi din partea specialiștilor din domeniu și vor putea participa la workshopuri interactive. Printre subiectele abordate se vor număra: bolile cronice, bolile cardiovasculare, afecțiunile urologice, afecțiuni digestive și metabolice, bolile aparatului reproducător, afecțiuni oncologice, afecțiuni pulmonare, boli hepatice, boli infecțioase și boli rare.

 

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, prezentările de produse și servicii medicale specializate se vor îmbina armonios cu suita de sesiuni științifice organizate împreună cu societăți medicale de prestigiu, menite să confere evenimentului Med Academy International Exhibitions statutul de amfiteatru al lumii medicale din România.

În cadrul acestui eveniment vom pune la dispoziție o platformă unică în cadrul căreia experți naționali și internaționali vor expune, comenta și compara propriile experiențe în domeniu.

Mai multe informații despre Med Academy International Exhibitions puteți vizualiza accesând următorul link: http://maie.ro/

Pagina de Facebook a evenimentului este: https://www.facebook.com/maie2018/

PERIOADA: 21-23 SEPTEMBRIE 2018

LOCATIA: Romexpo Bucuresti

ORGANIZATOR: Health Media: www.healthmedia.ro