Posted by & filed under Muzica.

CDcover (1)

 Max Oazo lansează primul său videoclip la piesa “Şi Tu”. Melodia este compusă chiar de interpret şi beneficiază de un videoclip dinamic, plin de culoare şi pasiune, menit ca să-ţi trezească simţurile.

 

Clipul ilustrează o poveste de iubire în care ne pierdem sau ne regăsim atunci când iubim. Emoţii puternice, dans şi libertate sunt doar câteva atributele pe care le veţi descoperi în video. Imaginile din clip au ieşit exact cum mi-am dorit şi sper că rezultatul să placă publicului.” a menţionat Max Oazo.

 

Filmările, în regia lui Mîţu Andrei şi Roman Gaţcan, au durat două zile şi au fost realizate de o echipă de profesionişti de la Garage Studio. De imaginea actorilor au avut grijă specialiştii de la salonul de frumuseţe Andrei Cocieru.

 

“La filmări a fost destul de frig, dar am reuşit să încălzim atmosfera cu emoţii pozitive şi ceai fierbinte” a spus interpretul.

 

Tânărul artist a lansat vara trecută primul său single „Tu eşti vara”, care a prins deja un loc în playlist-urile celor mai importante posturi de radio din Moldova.

Poze cu Max Oazo aici: http://we.tl/CiYS6iBX3O
 
Link video youtube:  http://y2u.be/ZN2x0cnjJAM